Let op! Geld lenen kost geld

Motorola Edge 40 Neo

256 GB

Voorraadstatus
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Of op te halen in kies winkel


Productomschrijving
De motorola edge 40 neo is een smartphone die stijl ademt. Ga razendsnel online met ondersteuning voor 5G, geniet van haarscherpe beelden en haal de fotograaf in je naar boven met de uitgebreide camerafuncties. Met de features van motorola kun jij alle kanten op.

Prachtig beeld

Als je het hebt over een stijlvolle smartphone, dan zeg je de motorola edge 40 neo. Het design valt namelijk heel erg op, want dit is zeer dun en heeft een elegante afwerking. Een ander voordeel is dat de behuizing een IP68-certificering heeft. Een harde regenbui of je toestel per ongeluk in een plas laten vallen, heeft geen invloed op het functioneren van de telefoon. Maar belangrijker is misschien wel het scherm: een haarscherp pOLED-display van 6.55-inch. Geniet van prachtig contrast en schitterende kleuren dankzij het DCI-P3-gamma en HDR10+. De beelden spatten van het scherm!

Een kijkje onder de motorkap

De drijfkracht achter deze smartphone van motorola is de Mediatek 7030 octa-coreprocessor. Van social media-apps tot films tot games, het gaat allemaal moeiteloos. Met een verversingssnelheid van 144 Hz wordt al je content bovendien vloeiend weergegeven, precies zoals het hoort. Daar komt een werkgeheugen van 12 GB bij en een interne opslag van 256 GB voor al je multimediabestanden. Al die entertainment vergt natuurlijk wel wat energie. Met een 5.000mAh-batterij heb je genoeg capaciteit om vele uren te genieten van al je multimedia. Heeft hij toch wat stroom nodig? Met meegeleverde 68W TurboPower-oplader is de accu binnen no-time weer vol.

Say cheese!

De 50 MP-hoofdcamera is verbeterd met Ultra Pixel-technologie en optische beeldstabilisatie (OIS), zodat jij ongeacht de omstandigheden scherpe beelden vastlegt. Jezelf in de schijnwerpers zetten? Dan gebruik je natuurlijk de 32 MP-selfiecamera aan de voorzijde. Beide camera’s leggen beelden vast in maximaal 4K-resolutie – haarscherp dus! En met de handige Dual Capture-feature gebruik je beide camera’s tegelijk. Komt goed van pas voor je volgende vlog of Tiktok-video. Daarnaast maak je gebruik van uiteenlopende functies als Spotkleur, HDR en Slowmotion. Laat je creativiteit de vrije loop, met een beetje hulp van AI.

Veilig voor jong en oud

Dat veiligheid belangrijk is, weten ze bij motorola wel. Ten eerste ontgrendel je de telefoon met een vingerafdrukscan en is het toestel uitgerust met ThinkShield, een end-to-end beveiligingsoplossing. Met Moto Secure beheer je al je beveiligingsfeatures op één plek. Denk aan netwerkbeveiliging en app-machtigingen, maar ook aan de mogelijkheid om geheime mappen aan te maken voor gevoelige informatie. Ook voor de kleintjes biedt deze telefoon een veilige omgeving. Dankzij het ouderlijk toezicht stel je limieten voor schermtijd in, beperk je de toegang tot apps, en meer. Zo laat je ze met een gerust hart een half uurtje Candy Crush spelen.

De volledige desktopervaring

Heb jij al kennisgemaakt met Moto Connect? Dit is een motorola-functie waar je zeker gebruik van wilt maken! In een handomdraai verbind jij je smartphone met een monitor of tv-scherm, waarna jij een heus desktopscherm tot je beschikking hebt. Bekijk al je apps en bestanden alsof je achter je pc zit, en bedien alles met de trackpad die nu op je telefoon wordt weergegeven of verbind een toetsenbord en muis voor nog meer gemak. Ook je mobile games zijn op deze manier te spelen. Hoe ga jij Moto Connect gebruiken?
Specificaties
Afmetingen 71.9 mm x 159.6 mm x 7.9 mm /
Gezichtsherkenning Usp
Materiaal Kunststof
Type apparaat Smartphone
Lengte 159.6 mm
Breedte 71.9 mm
Dikte 7.9 mm
Gewicht 165 gram
Soort besturingssysteem Android
Processorsnelheid 8x 2.5 GHz
Processor MediaTek Dimensity 7030 octa-core
Werkgeheugen 12 GB RAM
Beeldsensor Diafragma dual-camera: f/1.8 + f/2.2, Diafragma frontcamera: f/2.4
Effecten functie
Frontcamera Single Cam
HD filmcamera
Optische zoom
Camera resolutie 50 + 13 megapixel megapixels
Zoom functie
Fotocamera Dual Cam
Front camera resolutie 32 megapixels
Flitser
Autofocus
3D camera
Aantal display 1
Beeldfrequentie Display 144 Hz
Beeldstabilisatie Display
Beeldverhouding 20:9
Curved display
Beeldschermdiagonaal (cm/inch) 16.63 cm / 6.55 inch
Beeldschermdiagonaal (cm) 16.63 cm
Resolution (HxW) 2400 x 1080 pixels
Touchscreen Capacitive touchscreen
Schermtype Full HD+ Oled
Schermdiagonaal 6.55 inch
Resolutie standaard 4K, Full HD+
Pixeldichtheid 402 ppi
Multitouch
Krasbestendig
Interne opslagcapaciteit 256 GB
Maximaal uitbreidbaar 0 GB
Snellaadfunctie
Accu type Lithium-polymeer
Accu sterkte 5000 mAh
Verwisselbare accu
Draadloos opladen
Wifi
Bluetooth
Bluetooth versie 5.4
NFC
Algemene Connectieporten. USB-C
Compatibele platformen Google Assistant
Extra Functies MY UX
GPS
Sensoren Accelerometer, nabijheidsensor, omgevingslichtsensor, kompas, gyroscoop
Filmcamera
Type simkaartslot Nano-SIM
Dual sim
Spatwater bestendig
Vormgeving Candybar
Waterbestendig IP68
Vingerafdrukscanner
Inhoud van de doos Smartphone, snelstartgids, 68W TurboPower-oplader, simtoolkit, hard case
Artikelnummer van de fabrikant PAYH0000SE
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Fabrieksgarantie 2 jaar maanden
Aanvullende garantie Geen aanvullende garantie-informatie
Introductiedatum 14-09-2023
Modeljaar 2023
Min. duur van software-updates vanaf productintroductie 3 jaar
Software-updates vanuit fabrikant
Barcodes 840023248535
Soort apparaat edge 40 neo