Zz Gratis Extra's


Non-stop gratis extra’s

Heb jij digitale TV en internet of kabel en internet van Ziggo? En op hetzelfde adres minimaal één van deze abonnementen: Start, Red, Smart, Scherp of Black? Dan krijg je van ons iedere maand non-stop gratis extra’s!


Hoe werkt het?
Heb jij minimaal één Start, Red, Smart, Scherp of Black abonnement? En op hetzelfde adres Ziggo digitale TV en vast internet (snelheid minimaal 25 Mbps)? Dan heb jij automatisch recht op de non-stop gratis extra’s.

1.Het wordt automatisch geregeld

Heb je Ziggo digitale TV en vast internet geactiveerd? En op hetzelfde adres een van de benodigde Vodafone abonnementen aangesloten? Dan zetten wij de gratis extra’s automatisch voor je klaar.

2. Je krijgt bericht

Zodra de gratis extra’s voor je klaar staan, krijg je van ons bericht. Je ontvangt een sms wanneer jouw Dubbele data is geactiveerd. En je krijgt een e-mail van Ziggo over het extra TV-pakket en het Veilig online pakket.

De € 5 abonnementskorting zie je in je winkelwagen bij het online bestellen, en elke maand op je telefoonrekening.

3. Snel genieten van de gratis extra’s

De Dubbele data is beschikbaar zodra je deze in je tegoed ziet staan. En een paar uur na het kiezen van je TV-pakket kun je het al ontvangen. Na installatie van het Veilig online pakket is jouw telefoon, tablet, laptop of desktop meteen beveiligd. Veel plezier met de gratis extra’s!

 

De voorwaarden

De gratis extra’s gelden voor alle klanten met een geselecteerd abonnement voor vast internet en digitale TV van Ziggo en een geselecteerd mobiel abonnement van Vodafone. Deze abonnementen moeten op hetzelfde Nederlandse adres geregistreerd staan.

De geselecteerde abonnementen van Vodafone:
Minimaal één Start, Red, Smart, Scherp of Black abonnement (de € 5 korting geldt alleen op Red, Smart en Black abonnementen aangesloten of verlengd op of na 18 april 2017)

De geselecteerde abonnementen van Ziggo:
Een abonnement voor vast internet voor consumenten van Ziggo met een internetsnelheid van minimaal 25 Mbps (waaronder Connect Start, Complete en Max)

Een abonnement voor Digitale Televisie voor consumenten van Ziggo met een Ziggo CI+ Module of een Ziggo Mediabox (waaronder Play Start, Complete en Max)