LEES ALLES OVER ONZE WINKEL- EN BEZORGOPTIES


Apple TV+  1 jaar cadeau 

Apple’s streaming­dienst genaamd Apple TV+ is vanaf nu beschikbaar. De dienst focust zich op exclusief geproduceerde programma’s, films en documentaires die je nergens anders kunt zien. De prijs is € 4,99 per maand, maar als je recent een Apple-apparaat hebt gekocht, kun je een jaar lang gratis kijken.

Activeer gratis Apple TV+

Heb je na 10 september 2019 een iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac gekocht? Dan kun je na het bijwerken naar iOS 13.2 de TV-app op je apparaat openen en je gratis jaar Apple TV+ claimen. Als je de TV-app op een van je apparaten opent, verschijnt de aanbieding automatisch. Is dat niet het geval? Dan kun je op de knop ‘Abonneren’ bij een programma drukken. Als je recht hebt op een gratis jaar, zal de aanbieding verschijnen.

Na het bevestigen van het abonnement, kun je in de TV-app op je avatar rechtsboven klikken. Vervolgens kun je verifiëren dat het abonnement afgesloten is. Zet een herinnering voor jezelf op de verlengdatum. Als je het niet handmatig stopt, loopt het abonnement namelijk door.

Toch nog vragen?

Bij wie kan ik terecht voor vragen over de actie? Apple regelt alles rondom deze actie. Je kunt dus het beste contact opnemen met de klantenservice van Apple Nederland als je vragen hebt. Op https://www.apple.com/nl/contact/ vind je hoe je contact op kunt nemen met Apple. Deze actie is van en loopt volledig via Apple.

Let op

Deze Apple actie is niet geldig in combinatie met  Refurbished iPhones die MediaMarkt aanbiedt. De actie is alleen geldig op nieuwe iPhones en iPads, dus deze toestellen komen niet in aanmerking voor deze actie. Alleen bestellingen die vanaf 10-09-2019 zijn geplaatst, komen in aanmerking voor deze actie. 
Lees de voorrwaarden voor deze actie op: https://www.apple.com/nl/promo/

Naar boven scrollen