Lebara Valencia

LEBARA VALENCIA

Heb jij kinderen of kleinkinderen tussen de 6 en 14 jaar oud? En zijn zij gek van voetbal? Geef ze dan een onvergetelijke ervaring. Bij aankoop van een  2-jarig Lebara Sim Only abonnement ontvang je vanaf 25 maart een waardebon om je kinderen deze zomer deel te laten nemen aan de Valencia Football Clinics!

Extra prijs:  tijdens elke clinic maken de deelnemers kans op een geheel verzorgd voetbalweekend in Valencia en een meet & greet met een topspeler! 

 

Valencia 

Valencia is een van de bekendste clubs uit de Spaanse Primera Division. Niet zo gek, want de club neemt niet alleen regelmatig deel aan de Champions League, maar won in 2005 ook de UEFA Super Cup.

En hoe kan het ook anders: de club kent ook Nederlandse successen. In 2008 won trainer Ronald Koeman de Copa Del Rey. Ook Patrick Kluivert en Hedwiges Maduro speelden korte tijd voor de club. Maduro was zelfs onderdeel van het Koemans elftal dat de Spaanse Beker pakte.

Ervaar zelf trainingen op topniveau

Deze successen komen natuurlijk niet aanwaaien, want de selectie traint dagelijks op topniveau. En jij maakt tijdens de Valencia Football Clinics kans om te ervaren hoe zwaar én leuk dat is! Tijdens deze voetbalmiddag ervaar je zelf hoe spelers als aanvoerder Dani Parejo, Mario Suárez en Nani in topvorm blijven. Jullie trainen op conditie, techniek en ook partijtjes ontbreken niet. Hét perfecte moment om de tegenstander te dollen met het perfecte driehoekje en een snelle counter.

Zo kom je aan kaarten

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud? Dan mag je de Valencia Football Clinics niet missen. De voetbalmiddagen worden deze zomer georganiseerd op 15 locaties door het hele land, dus er is altijd een clinic bij jou in de buurt. De waardebonnen zijn te verkrijgen op 49 locaties in het land: namelijk onze eigen MediaMarkt-winkels, maar natuurlijk ook online via deze website.

Weten wanneer de Valencia Football Clinic bij jou in de buurt is? Surf dan snel naar www.lebaravalencia.nl. Wie weet zien wij jou binnenkort aan de aftrap